Wega 12 7891 VL KLAZIENAVEEN

€ 475.000 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar een degelijk gebouwde vrijstaande woning met aangebouwde garage c.q. ontspanningsruimte en vrijstaande berging met ruime overkapping, gelegen op een gewilde locatie? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze keurige vrijstaande woning met ruime slaapkamer op de begane grond. Deze fraaie traditioneel gebouwde woning grenst aan een speeltuintje en openbaar groen. De woning is o.a. onderhoudsarm uitgevoerd (kunststof kozijnen met HR beglazing) en is geheel geïsoleerd. De kavelgrootte bedraagt 522m² eigen grond en de keurig onderhouden tuin is gelegen op het zuiden. Het complete centrum, sportvoorzieningen en scholen van Klazienaveen zijn op korte afstand te bereiken.

Indeling
begane grond: royale hal/entree, toiletruimte v.v. hangtoilet en fonteintje, meterkast, prima ouderslaapkamer (19 m²) met vaste wastafel, bijkeuken met witgoedaansluitingen en via binnendoor naar de stenen garage. halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en granieten aanrechtblad, lichte en ruime L-vormige woonkamer met laminaatvloer. De begane grondvloer in de woonkamer, keuken en hal worden tevens verwarmd door de in de vloer gelegen verwarmingsbuizen;

verdieping: overloop met vide, 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 20 m² en 17m². 1 slaapkamer is voorzien van een ruime loggia en een vaste kastenwand. Functionele badkamer in lichte kleuren met ligbad, douchecabine, hangtoilet en wastafel. Ook de eerste verdieping biedt een zee van ruimte en is functioneel ingedeeld.

Tuin: de verzorgde tuin is rondom het huis gelegen en biedt voor elk wat wils. De riante oprit is geschikt voor meerdere auto's maar ook een camper kunt u hier gerust parkeren. In de achtertuin is een vrijstaand houten berging met overdekt terras aanwezig en gezien de gunstige ligging is er altijd een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden. U ervaart een groene en vrije woonbeleving.

Informatie:
- de HR c.v. ketel is van 2020
- De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en kunststof goten, dus onderhoudsarm;
- Kaveloppervlakte van 522m² en leuke ligging in gewilde woonwijk met tuin op het zuiden;
- Degelijk gebouwde houten berging met ruime terrasoverkapping;
- Veel leefruimte, geschikt voor een breed publiek vanwege voorzieningen op de begane grond;
- De garage is geisoleerd, v.v. betonvloer en is circa 29 m2 groot
- Er is aan de voorzijde een overkapping aanwezig van circa 9 m².

de vele voorzieningen van Klazienaveen zijn nabij gelegen. Zeer uitgebreid centrum met o.a. supermarkten, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen bevindt zich op ca. 10 minuten rijden met de auto; goede uitvalswegen richting Zwolle/Groningen en Duitsland middels o.a. de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte132 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1997
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Wega 12

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact