Warmeerweg 306 7815 HT EMMEN

€ 325.000 Kosten koper

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie! Natuur & vrijheid letterlijk om de hoek en op 2 km van de ‘binnenstad’…

Deze fraai vormgegeven, energiezuinige (energielabel A!) eengezinswoning met aluminium veranda en een keurige tuin op het zuidoosten biedt u de kans. De ligging op een prachtige locatie grenzend aan het Valtherbos en op loopafstand van het zeer complete wijkwinkelcentrum maakt het plaatje helemaal compleet. Deze jonge woning is gebouwd in 2003, volledig geïsoleerd en door de huidige bewoners recentelijk grotendeels gemoderniseerd. Aan de achterzijde is er een fraaie tuin met terras, 2 bergingen en een achterom. Parkeren kan aan de voorzijde van de woning en de straat is verkeersluw. Het geheel verkeert in een verzorgde staat en gezien de opzet van zowel het huis en de tuin geschikt voor een breed publiek.

Indeling;
Begane grond: entree/hal, meterkast, modern toilet met hangtoilet en fonteintje (2016) en praktische trapkast, Het eetgedeelte met de kookruimte bevindt zich aan de voorkant en is voorzien van een erker en moderne inbouwkeuken (2020) met o.a. koelkast, vaatwasser, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven, sfeervolle woonkamer en schuifpui naar de aangrenzende tuin. De begane grond is v.v. keurige PVC vloeren

1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers van ca. 8, 12 en 16m², keurige badkamer in lichte kleurstelling voorzien van douchehoek, dubbele wastafel met badmeubel en 2e toilet. De badkamer is in 2016 vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn strak en netjes afgewerkt. Deze etage is v.v. keurige laminaatvloeren. Via vaste trap naar:...

2e Verdieping: overloop, zolderberging, riante walk-in-closet, 4e slaapkamer van circa 17m²!, afgesloten wasruimte met opstelplaats cv-ketel en WTW unit.

Tuin;
Via de schuifpui in de woonkamer loop je de achtertuin in, waar je praktisch geen onderhoud aan hebt en heerlijk kunt genieten van het buitenzijn. In 2018 is er tevens een aluminium veranda geplaatst. Achter in de tuin staat zowel een houten berging als een stenen berging. Aan bergruimte geen gebrek! De tuin is achterom bereikbaar via een mandelig pad.

De omgeving;
Niet alleen is dit een goed onderhouden huis waar je in principe zo in kunt. Ook de ligging ten opzichte van het bos, het wijk-/winkelcentrum, het centrum van Emmen, scholen, sportfaciliteiten, trein-/busstation en allerlei andere voorzieningen op loop- of fietsafstand, maken het tot een ideale plek als je van ruimte, rust en natuur houdt.

Extra info;
- Over smaak valt niet te twisten, maar hier hoeft niet geklust te worden;
- Zeer goed geïsoleerd geheel; energielabel A, nadien zijn zonnepanelen geplaatst!
- In 2016 is de toiletruimte en badkamer vernieuwd;
- In 2020 is de keuken vernieuwd en tevens v.v. PVC vloeren op de begane grond;
- In 2020 zijn er 14 zonnepanelen gerealiseerd (in eigendom);
- In 2021 is het schilderwerk aan de buitenzijde vernieuwd;
- In 2023 is het stucwerk (op de verdieping) vernieuwd alsmede laminaatvloeren;
- Mooie ligging op het zuid-oosten; perfect op de zon gesitueerd;
- Centrale verwarming middels een Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2018, eigendom);
- Ideaal centraal wonen en op steenworpafstand van het bos.
- Het Valtherbos biedt prachtige wandel-, fiets – en mountainbike routes. Perfect voor sportliefhebbers.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte138 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2003
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Warmeerweg 306

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact