Verlengde Vaart ZZ 105 I 7887 ER ERICA

€ 300.000 Kosten koper

Omschrijving

Te koop op een prachtig landelijk plekje te Erica.

Hier wil je toch wonen! Gelegen aan vaarwater staat deze 2 onder 1 kap woning met aanbouw. De woning is de afgelopen jaren goed onderhouden, aangepast en op vele onderdelen vernieuwd. Gezien de ruime kavel kan de huidige aanbouw aangepast/ uitgebouwd worden waardoor slapen en baden/ of een kantoor aan huis op de begane grond ook mogelijk is.
De ligging is ideaal, op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen van Erica en zowel aan de voor- en achterzijde een schitterend vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer ziet u vele pleziervaartboten voorbij komen en aan de achterzijde heeft u een weids uitzicht over de landerijen.

Indeling
begane grond: aan de voorzijde van de woning kom je binnen in de hal, vanuit daar kom je in de woon- en eetkamer met houten vloer. De grote ramen aan de voorkant geven mooi zicht over het vaarwater. Ook is hier de provisiekelder van 6m² bereikbaar, ideaal voor opslag. De inbouwkeuken is gesitueerd in de aanbouw, deze is eenvoudig maar heeft wel een nieuwe afzuigkap en oven. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, apart toilet. Ruime bijkeuken met witgoedaansluiting en Cv-ketel.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten. Alle slaapkamers zijn neutraal en keurig afgewerkt. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik.

2e verdieping: Via de vlizotrap is de zolder bereikbaar, hier kan nog een vloer gelegd te worden zodat ook deze ruimte als bergruimte benut kan worden.

Bijgebouwen en tuin: de kavel is maar liefst 845m², de woning staat gunstig waardoor de achtertuin op het zuiden en de rest van de kavel optimaal gebruikt kunnen worden. De tuin is recent aangelegd en vernieuwd, diverse terrassen zijn aangelegd en achter in de tuin staat een blokhut met houtkachel en veranda waar het genieten is van het prachtige vrije uitzicht. Voor klussen, hobby's en bergruimte zijn de stenen garage, houten schuur en carport ideaal! (zie plattegronden voor de afmetingen).

Informatie:
- Bouwjaar woning 1964;
- Schilderwerk buiten is gedaan in 2023;
- 8 zonnepanelen met omvormer geplaatst in 2023;
- 2022: gevelreiniging en impregnatie;
- Het platte dak is in 2022 vernieuwd, tevens geïsoleerd;
- Landelijk aan de rand van het dorp gelegen;
- Voorzieningen nabij in het centrum van Erica;

De woning biedt nog vele extra's meer, bijna teveel om op te noemen. Wij laten u het graag tijdens een bezichtiging zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte102 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1964
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact