Saturnusbaan 18 7891 ET KLAZIENAVEEN

€ 395.000 Kosten koper

Omschrijving

Een heerlijke parkachtige locatie aan de rand van Klazienaveen!

Grenzend aan openbaar groen in de geliefde 'Sterrenbuurt' wordt deze vrijstaande woning met aanbouw en vrijstaande stenen garage te koop aangeboden. Het geheel is gebouwd omstreeks 1963, door de huidige eigenaren recentelijk gemoderniseerd en keurig onderhouden. De woning is tevens volledig geïsoleerd (energielabel A) en onderhoudsarm uitgevoerd; kunststof kozijnen met HR++ beglazing en trespa boeidelen. De kavelgrootte bedraagt 450m² eigen grond en de fraai onderhouden tuin is rondom de woning gelegen. Het complete centrum, sportvoorzieningen en scholen van Klazienaveen zijn op korte afstand te bereiken.

Indeling
begane grond: Sfeervolle entree/ hal met meterkast en toiletruimte (wandcloset). Vanuit de hal is aan de voorkant van de woning de woonkamer bereikbaar en aan de achterkant de dichte woonkeuken met moderne inbouwkeuken. Alle apparatuur, te weten; inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron en koffie automaat zijn aanwezig. Een pelletkachel zorgt hier voor aangename warmte wanneer nodig. Middels de schuifpui is de tuin bereikbaar. Vanuit de keuken kom je in de kelder (12m²), de bijkeuken en de witgoed/ cv-ruimte. De begane grond is voorzien van een keurige PVC vloer.

1e Verdieping: middels een bordestrap kom je op de ruime overloop en zijn er maar liefst 4! slaapkamers en een moderne badkamer aanwezig. De badkamer heeft een luxe uitstraling en is v.v. inloopdouche, het 2e toilet, meubel met dubbele wastafel, echt compleet te noemen.

2e Verdieping: Middels vlizotrap is de deels begaanbare zolder bereikbaar.

Tuin en bijgebouwen:
De oprit biedt voldoende parkeerplek voor minstens 2 auto's, de voortuin is modern aangelegd met een strak vormgegeven vijver met glazen doorkijk. Een vis- en vijverliefhebber kan dit zeker waarderen! Diverse terrassen en de terrasoverkapping van 6x3 meter met allesbrander maken dat je een groot deel van het jaar lekker buiten kan 'wonen'.
De vrijstaande stenen garage (6x3.20 meter) met nieuwe openslaande deuren biedt nog eens extra bergruimte.

de vele voorzieningen van Klazienaveen zijn nabij gelegen. Zeer uitgebreid centrum met o.a. supermarkten, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen bevindt zich op ca. 10 minuten rijden; goede uitvalswegen richting Zwolle/Groningen en Duitsland middels o.a. de A37.

Informatie:
- Bouwjaar 1963; traditioneel gebouwd;
- Kunststof kozijnen en de woning is volledig geïsoleerd (energielabel A);
- In 2024 is de dakbedekking vernieuwd en v.v. isolatie;
- In 2020 is het stucwerk in de gehele woning vernieuwd;
- Het aanwezige inbouwapparatuur is in 2022 vernieuwd (behalve afzuigkap);
- De woning is voorzien van screens en rolluiken;
- Split-airco (2023) unit op de overloop aanwezig;
- De 9 zonnepanelen met omvormer zijn in 2022 geïnstalleerd;

Wij laten u graag deze mooie woning zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte116 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact