Malachietdreef 42 7828 CN EMMEN

€ 250.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Emmen opgelet! Perfect onderhouden tussenwoning met vele extra's in Parc Sandur.

Op zoek naar een exclusief in-stap-klaar woonhuis met overdekte veranda en tuinberging in Parc Sandur? Dit alles gelegen in een rustige en nette woonomgeving? Op loopafstand van de golfbaan en de Rietplas? Als dit overeenkomt met je zoekprofiel, maak dan beslist een afspraak om dit huis te bezichtigen. Het geheel is door de huidige eigenaresse uitstekend onderhouden en recentelijk gemoderniseerd. De woning is gebouwd in 2000, is volledig geïsoleerd (energielabel A) en wordt tandenborstel-klaar opgeleverd: verhuisdozen uitpakken, meubeltjes verhuizen en genieten maar ;) ;)

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren naar de aangrenzende veranda. De half open keuken is in verbinding met de woonkamer en voorzien van een keurige inbouwkeuken met apparatuur; koelkast, combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuiging. Er is tevens een ruime provisiekast aanwezig. Alle wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt en v.v. stuc-werk en sierpleister!

Eerste verdieping: Overloop; 2 slaapkamers met beide een vaste kastenwand en dakramen; de moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, witgoedaansluitingen en wastafel met badmeubel. Alle wanden, vloeren en plafonds op deze etage zijn tevens keurig afgewerkt.

Tweede verdieping: Middels vlizotrap bereikbare vliering; opstelplaats voor C.V.-ketel en mechanische-ventilatie box.

Wijk informatie:
Parc Sandur is de meest zuidelijk gelegen woonwijk van Emmen en is met name gewild vanwege de vele sport- en recreatievoorzieningen, binnen 5 fietsminuten bereik je ze! In het wijk- en winkelcentrum zijn onder meer een supermarkt, diverse restaurants, tennis- en squashbanen én een overdekt zwembad te vinden. Daarnaast zijn ook de Grote Rietplas en de 9-holes golfbaan aan de rand van de wijk gelegen. Door de ligging aan de zuidkant van Emmen is de A37 snel aan te rijden en kan je op de fiets treinstation Emmen-Zuid bereiken.

Bijzonderheden:
- Keurige tuin met vijverpartij, prachtige aluminium veranda, houten tuinberging en veel privacy;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing (HR+), het schilderwerk is in 2023 vernieuwd;
- geheel geïsoleerd (glas-, vloer-, muur- en dakisolatie); zeer energiezuinig, energielabel A;
- Mooie rustige ligging aan een verkeersluwe straat, aan de voorzijde een oprit met plek voor 2 auto's;
- Ligging nabij het water, recreatiegebied, golfbaan, supermarkt, zwembad en diverse restaurants;

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte76 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2000
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact