Lok 1 7894 CC ZWARTEMEER

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Zwartemeer opgelet! Op een riante hoekkavel staat deze onderhoudsarme hoekwoning met aangebouwde stenen garage, vrijstaande houten tuinberging v.v. veranda en stenen berging.. Het geheel biedt veel mogelijkheden en is gelegen op steenworp afstand van landelijk gebied in een keurige woonwijk. De woning is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing, ruime doorzon woonkamer, 3 slaapkamers (mogelijkheid voor een 4e op zolder) en een ruime tuin. Scholen, winkels en sportvoorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 241m² eigen grond.

Indeling
begane grond: entree/hal, vaste kastenwand met witgoedaansluitingen, meterkast, toiletruimte v.v. hangtoilet en fonteintje, lichte en ruime doorzonwoonkamer, half open keuken met functionele inbouwkeuken en divers apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven). Buitenom is de stenen garage te bereiken. De begane grond is netjes afgewerkt en biedt, mede door de grote raampartijen, veel lichtinval. Zowel in de woonkamer als in de keuken is vloerverwarming gerealiseerd. Er is tevens een split-unit airco in de woonkamer aanwezig.

1e verdieping: overloop met vaste kast (met de mogelijkheid voor realisatie van een toilet), 3 ruime slaapkamers, nette badkamer, voorzien van douche en wastafel met meubel. De verdieping is riant te noemen en vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

2e verdieping: overloop, Cv-ketel, bergruimte en de zolderberging. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden voor een breed publiek (slaapkamer/speelkamer/werkkamer).

Tuin
De achtertuin is gelegen op het westen met perfecte zonligging en is ruim van opzet. Er is tevens een achterom aanwezig en het geheel grenst haast aan landelijk gebied. Er is tevens een stenen garage aanwezig met parkeergelegenheid. De vrijstaande stenen schuur is circa 15m² groot en v.v. elektra. Er is tevens een houten tuinberging met veranda in de tuin aanwezig waar je heerlijk kunt genieten tijdens de zomerse dagen.

Ligging: De woning is gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonwijk. Zwartemeer heeft prima basisvoorzieningen (winkels, scholen, sportvoorzieningen, etc.) en is gelegen aan het prachtige natuurgebied "Bargerveen". In de directe omgeving liggen de plaatsen Emmen en Klazienaveen met uitgebreidere voorzieningen.

Bijzonderheden:
- deze woning is intern gemoderniseerd, dus royaal wonen op een leuke locatie.
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing, gedeeltelijk v.v. rolluiken.
- v.v. dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing (energielabel C).
- verwarming middels vloerverwarming en radiatoren (CV-ketel is in 2010 vernieuwd).
- de trapbekleding van de vaste trap is in 2023 vernieuwd.
- in 2022 is er een split-unit airco gerealiseerd.
- nabij centrum, scholen en sportvoorzieningen gelegen.
- natuur, landelijk gebied en 'Het Bargerveen' op steenworp afstand!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte110 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact