Korhoenlaan 28 7765 BA WEITEVEEN

€ 425.000 Kosten koper

Omschrijving

Letterlijk aan het natura 2000 natuurgebied ("Het Bargerveen") gelegen, natuurschoon voor het opsnuiven, grenzend aan een prachtige bosrand en enorm veel rust!

Op een kavel van maar liefst 930m² eigen grond staat deze goed onderhouden en modern afgewerkte vrijstaande woning met aangebouwde garage en bijgebouwen. De woning is levensloopbestendig uitgevoerd met slaap- en badkamer op de begane grond en nog eens 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De keuken en badkamer zijn vernieuwd en de huidige eigenaren hebben flink geïnvesteerd in energiebesparende voorzieningen. De garage is aangebouwd (circa 23m²) en voorzien van een elektrische deur.
Het geheel is gelegen aan een rustige straat in Weiteveen en je wandelt zo naar het uitgestrekte natuurgebied "Bargerveen". De "Schaapskooi Bargerveen" met restaurant "Wollegras" liggen om de hoek en van daaruit heb je heerlijke wandel- en fietsroutes. Weiteveen heeft een aantal winkels voor de dagelijkse boodschappen. Klazienaveen en Emmen liggen op korte afstand.

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder, ideaal geschikt voor het opslaan van de boodschapjes.

Begane grond: Hal/entree met vide, meterkast, vaste kast en toiletruimte (v.v. wandcloset en fonteintje). Vanuit de hal is tevens de riante slaapkamer (14m²) v.v. vaste kasten en moderne badkamer (2016) te bereiken. De open keuken is in 2018 vernieuwd en v.v. inbouwkeuken in hoekopstelling: koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, oven en magnetron. Aansluitend is de L-vormige woonkamer te bereiken. Bijkeuken met witgoedaansluitingen, Cv-berging en garage (binnendoor bereikbaar en v.v. betonvloer, elektra en elektrische deur).

Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 is v.v. vaste kasten. Er is tevens voldoende bergruimte aanwezig achter de 'knieschotten'. Op deze verdieping is tevens een 2e toilet(ruimte) aanwezig.

Tuin:
De tuin is zeer verzorgd onderhouden en rondom de woning gelegen. Er zijn diverse terrassen aanwezig, verschillende fruitbomen, gazon en struiken. Aan de achterzijde loopt u zo het natuurgebied Bargerveen in. Dit is één van de weinige overgebleven hoogveen gebieden in Nederland. Hier vindt je een diversiteit aan flora en fauna! De stilte is oorverdovend, de leegte on-Nederlands en hier kunt u even heerlijk wandelen en onthaasten!

bijgebouwen:
De vrijstaande stenen schuur + zolderverdieping is ideaal voor opslag of als werkplaats geschikt. Er is tevens een sten schuurtje aanwezig voor opslag van bijvoorbeeld het tuingereedschap. De aangebouwde stenen garage (23m²) is v.v. elektrische garagedeur en betonvloer (plavuizen).

Informatie:
- De woning is volledig geïsoleerd (energielabel C);
- er zijn 16 zonnepanelen en 2 split-unit airco's aanwezig;
- De badkamer en keuken zijn resp. in 2016 en 2018 vernieuwd;
- 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer + badkamer op begane grond;
- Trespa boeidelen en RVS gootwerk; het schilderwerk is jaarlijks bijgehouden;
- Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (CV-ketel bouwjaar 2011).
- In de keurige tuin is een well geslagen (bron);
- woning is gedeeltelijk voorzien van elektrische screens;
- Perceeloppervlakte 930m² eigen grond;
- Natuurgebied Bargerveen in de achtertuin gelegen;
- De voorzieningen van het dorp Weiteveen vindt u op korte afstand van de woning;
- Klazienaveen op circa 10 autominuten gelegen en Emmen ligt op circa 20 autominuten.

Is uw interesse gewekt en bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning met veel mogelijkheden? Aarzel niet, reageer en wij laten u deze woning graag zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte153 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1978
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact