Kervel 52 7891 DW KLAZIENAVEEN

€ 325.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet!
Op een royale hoekkavel van 330m² staat deze goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met garage en mooi buitenverblijf. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1988 en in de loop van de jaren doorlopend gemoderniseerd. Het geheel is volledig geïsoleerd en tevens v.v. zonnepanelen, wat heeft geresulteerd in een energielabel A. Gezien de opzet is de woning geschikt voor een breed publiek. De staat van onderhoud is goed te noemen dus grote investeringen zijn niet noodzakelijk. Al met al een zeer aantrekkelijk en interessant geheel op een top stek! Bel ons gerust voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling
begane grond: zijentree/ hal met meterkast, cv-ketel, toilet en trapopgang, royale tuingerichte woonkamer die door de afmetingen heel goed in te delen is. Open keuken met nette inbouwkeuken voorzien van koelkast, combimagnetron en kookplaat met afzuigkap. Tevens is er een provisiekast aanwezig, ideaal voor de extra bergruimte. Op de begane grond ligt een nieuwe PVC vloer in visgraatmotief. De gehele begane grond kenmerkt zich door de ruime, eigentijdse, functionele en lichte opzet.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan de grootste met vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een douchecabine, dubbele wastafel en 2e toilet. De rechte wanden op deze etage zorgen voor een functionele indeling van de ruimte.

2e Verdieping: Via vaste trap is de zolder bereikbaar waar nog eens een mooie (slaap)kamer met dakraam aanwezig is. Ook achter de knieschotten is nog veel bergruimte. Ook staan hier de wasmachine en droger.

Garage en tuinkamer: De aangebouwde stenen garage van ca. 6,30 x 3,00m is v.v. betonvloer en biedt ruimte voor 1 auto, maar leent zich ook uitstekend voor extra bergruimte.
De kers op de taart staat achter in de tuin; een ruim bijgebouw met openslaande deuren, die nu in gebruik is als tuinkamer. Maar deze ruimte leent zich natuurlijk ook heel goed voor kantoor of salon aan huis!
De zonnige tuin op het zuiden is keurig aangelegd en is onderhoudsarm. Op eigen terrein kun je meerdere auto's parkeren.

Informatie:
- Bouwjaar woning 1988; doorlopend gemoderniseerd;
- Volledig geïsoleerd; energielabel A;
- In 2018 zijn de schuttingen en het buitenverblijf geplaatst;
- In 2023 is de trap opnieuw bekleed (up stair);
- In 2021 is het schilderwerk extern vernieuwd;
- 10 zonnepanelen (in eigendom); de CV-ketel is in 2017 vernieuwd.

de vele voorzieningen van Klazienaveen zijn direct om de hoek gelegen zoals 5 supermarkten, zeer uitgebreid centrum, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen op ca. 10 autominuten; goede uitvalswegen richting Zwolle/Groningen en Duitsland.

Een mooie kans om te wonen op een prachtplek in Klazienaveen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWonen
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte107 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1988
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact