Kazerneweg 19 7891 BM KLAZIENAVEEN

€ 299.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en kleine gezinnen opgelet!
Aan de rand van de woonwijk gelegen 2-onder-1 kap woning met aanbouw en diverse bijgebouwen.
Maar liefst een kavel van bijna 500m² en zowel aan de voor- als achterkant vrij gelegen en toch centraal t.o.v. het centrum en uitvalswegen. De woning is in de jaren 30 gebouwd en doorlopend aangepast en gemoderniseerd. Er zijn zowel kunststof kozijnen met HR++ glas alsmede houten kozijnen met dubbele beglazing. De ligging is perfect te noemen: winkels, sport en scholen binnen handbereik!

Indeling
begane grond: Via de zij-entree kom je in de dichte keuken met functionele inbouwkeuken in hoekopstelling. Voorzien van een vaatwasser (2021), kookplaat met afzuigkap en een koelkast.
De woonkamer is gezellig en straatgericht, tevens is er ruimte voor een grote eettafel. Ook de kelder van 6m² is vanuit hier bereikbaar. Via de keuken kom je in de bijkeuken met witgoedaansluiting, het toilet en de badkamer met douche en wastafel. Buitenom is de aangebouwde stenen berging/schuur te bereiken, eventueel aan te passen naar woonruimte (bijvoorbeeld slaapkamer, werkkamer). De begane grond is netjes onderhouden, gemoderniseerd en v.v. strakke wanden en plafonds. Vanwege de aanwezige raampartijen geeft het een fijn gevoel.

1e Verdieping: Overloop met zolderberging: 3 compacte slaapkamers met voldoende lichtinval. 1 slaapkamer heeft een ruime bergkast.

2e Verdieping: Via een luik is de vliering bereikbaar.

Buitenom:
De winst in oppervlakte vind je bij deze woning echt buiten! De aangebouwde stenen schuur van ruim 5,5x3,5 met betonvloer en voorzien van elektra, de dubbele carport van circa 6x4,5 en dan ook nog het vrijstaande tuinhuis met veranda en schuifpui.
In het tuinhuis is het al met de eerste zonnestralen heerlijk relaxt zitten, en ook kan er een feestje gebouwd worden in de aanwezige 'kroeg'. Deze ruimte is natuurlijk voor vele doeleinden geschikt!
De voor- en achtertuin zijn onderhoudsarm. Doordat de woning voor op de kavel staat is de achtertuin optimaal te benutten.

Informatie:
- Bouwjaar 1938; doorlopend gemoderniseerd, energielabel C;
- De keuken en badkamer zijn netjes te noemen;
- 18 zonnepanelen aanwezig; muurisolatie en plafondisolatie;
- Kunststof goten en boeien, gedeeltelijk kunststof kozijnen;
- Gedeeltelijk keralit gevelbekleding met isolatie;
- In 2020 is het voegwerk vernieuwd en geïmpregneerd;
- Het elektra en stucwerk zijn vernieuwd;
- In 2022 is het dakleer vervangen.

Een woning met mogelijkheden die je beslist moet gaan kijken!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte83 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1938
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact