Kamerlingswijk WZ 133 7894 AR ZWARTEMEER

€ 299.000 Kosten koper

Omschrijving

Handige klussers, rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet!

Prachtige en riante voormalige schoolmeesterswoning gelegen op een fantastische locatie aan natuurgebied Bargerveen (150 meter afstand).

De woning is in 1910 gebouwd en door de huidige eigenaren recentelijk grotendeels gemoderniseerd en gedeeltelijk verduurzaamd. Het huis verkeert in een redelijk goede staat van onderhoud en een aantal originele elementen zijn bewaard gebleven. De kopers van deze woning zouden "het stokje" van de huidige eigenaren kunnen overnemen en het leuke project naar eigen smaak/wensen gaan afronden.
De woning is o.a. voorzien van een riante en sfeervolle woonkamer met eetgedeelte, een dichte woonkeuken met apparatuur, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een moderne badkamer. Het is eventueel mogelijk om op de begane grond een badkamer te realiseren zodat de woning levensloopbestendig wordt. De kavelgrootte bedraagt 525m² eigen grond en de ligging is PERFECT te noemen. Een vrij gelegen stekkie met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen.

Constructieve aanpassing:
De huidige aanbouw verdient echter wel aandacht (serre en bijkeuken). Constructief dient e.e.a. te worden hersteld m.b.t. de aansluiting van het hoofdgebouw op het aanbouwgedeelte. Het is tevens mogelijk de huidige aanbouw te verwijderen en indien gewenst een nieuwe aanbouw te realiseren.

Indeling
Souterrain: Ruime voorraadkelder, ook zeer geschikt als wijnkelder.

Begane grond: entree, hal, toiletruimte, kelderkast, prima slaapkamer/kantoorruimte, meterkast, riante woonkamer met erker en eetgedeelte van circa 30m², via suitedeuren naar serre/tuinkamer met zicht op de tuin, dichte keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur, eenvoudige maar ruim uitgevoerde bijkeuken met CV-ketel en bergruimte. De begane grond is netjes onderhouden en grotendeels gemoderniseerd/gerenoveerd. Er is waar mogelijk isolatie toegepast in o.a. voorzetwanden, plafonds, gedeeltelijk vloerisolatie en gedeeltelijk kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De wanden en plafonds zijn tevens netjes afgewerkt.

1e verdieping: riante overloop met sfeervolle vide, 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer voorzien van wastafel met badmeubel, inloopdouche en designradiator. Op deze etage is tevens zolderberging/bergruimte aanwezig. Via een stijle vaste trap naar:...

2e verdieping: nog in te delen en af te bouwen zeer riante zolderberging.

Tuin: De totale kaveloppervlakte is 525 m² en grenst aan de achterzijde aan een grasveld. De voorzijde biedt prachtig vrij uitzicht over de landerijen tot aan de Duitse grens. Het wonen op deze vrije en unieke locatie brengt ieder seizoen charme met zich mee. Naast een nette tuin staat er ook een houten kapschuur/tuinberging op de kavel. Het natura 2000 gebied "Het Bargerveen" met prachtig aangelegde wandel- en fietspaden, is op circa 150 meter afstand gelegen.

Ligging: De ligging aan het natuurgebied is prachtig maar ook de bereikbaarheid via de snelweg A 37 is goed te noemen. In de directe omgeving liggen de plaatsen Klazienaveen en Emmen met prima voorzieningen.

Extra informatie:
- er is een bouwtechnisch rapport opgesteld en deze wordt ter inzage aangeboden;
- het markante object is in 1910 gebouwd als "schoolmeesterswoning" op een mooie locatie;
- de woning is vanaf 2019 grotendeels gemoderniseerd en gedeeltelijk verduurzaamd;
- de huidige aanbouw verdient constructief gezien aandacht om e.e.a. te herstellen of te verwijderen;
- er is een slaapkamer/kantoorruimte op de begane grond aanwezig, mogelijkheid tot realisatie badkamer;
- verwarming geschiedt middels CV-radiatoren en warm water via CV-ketel (Remeha HR, 2013);
- Bargerveen is prachtig natuurgebied van ca. 2500 hectare en heeft vele fiets- en wandelpaden.
- voor info mbt "Het Bargerveen": https://www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/veenland.

Om een goed beeld te krijgen van dit unieke object en haar mogelijkheden is een bezoek noodzakelijk. U kunt een afspraak maken voor een bezichtiging via ons kantoor.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte184 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1910
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact