Dordseweg 63 7765 AB WEITEVEEN

€ 299.000 Kosten koper

Omschrijving

Wauw wat een ruimte! Maar liefst 150m² woonoppervlakte en dat ook nog eens op 1 van de mooiste plekjes van Weiteveen. Op de kavel van 440m² staat deze uitgebouwde 2 onder 1 kap woning met diverse bijgebouwen.
Gelegen aan doorgaande weg aan de kruising, in de dorpskern maar toch voldoende privacy.

Indeling
begane grond: zowel aan de voorkant van de woning als achter bij de aanbouw is een entree/ hal. In de oorspronkelijke woning vind je de woon- en eetkamer met schuifdeuren naar de tuin. Hier ligt een mooie tegelvloer met vloerverwarming. In 2004 is de aanbouw gerealiseerd, vanuit de hal is het toilet bereikbaar, de rest van deze ruimte is opgedeeld in een grote slaapkamer en een woonkeuken. De keuken is voorzien van een koelkast, oven en een kookplaat met afzuigkap.

1e Verdieping: Door de aanbouw is er boven ruimte ontstaan voor 2 extra grote slaapkamers, een overloop met vaste kasten, dan is er nog een slaapkamer van circa 9m² en een extra (slaap)kamertje. De badkamer is voorzien van een douchehoek, ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: Via de vlizotrap is de zolder bereikbaar.

Buitenom: op de kavel staan 2 grote bijgebouwen; een houten schuur/ garage van 10x4 meter met elektrisch roldeur en een overkapping van 4x4 meter. De stalen schuur van 5x3.85 meter is perfect voor extra opslag of hobbymatige doeleinden bijv. De tuin heeft meerdere terrassen en is netjes aangelegd, altijd wel ergens een fijne plek om te zitten. Op eigen terrein is voldoende parkeerruimte.

Wij laten u graag dit verrassende geheel zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte150 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1955
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact