De Kap 167 7891 LS KLAZIENAVEEN

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet!!
Wat zoekt u in uw nieuwe woning? De leuke locatie, de goede leefruimte, de kunststof kozijnen met HR++ beglazing of juist de fraaie keuken? Zo even een aantal steekwoorden die voor deze ruime tussenwoning met aanbouw, overkapping en vrijstaande stenen berging van toepassing zijn. Starters en gezinnen opgelet en kom gerust eens kijken bij dit fraaie object! Het betreft een goed onderhouden woning waar u vrijwel direct in kunt trekken. Niet klussen maar gewoon lekker wonen!

Indeling
Begane grond:
Entree met garderobe en gangkast, toilet v.v. wandcloset, sfeervolle doorzon woonkamer van ruim 30m² met eetgedeelte en woonkamer. Halfopen keuken v.v. prachtige inbouwkeuken (2021) met koelkast, 6 pits gasfornuis + oven, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap en Quooker. Aansluitend is de aangebouwde bijkeuken met aanwezige witgoed aansluitingen te bereiken. Er is tevens een overdekte veranda aanwezig en de achtertuin is in 2022 onderhoudsvriendelijk aangelegd. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Eerste verdieping:
Lichte, ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 12 en 13 m² en ruime badkamer (2008) v.v. ligbad/douche, sanibroyeur, badmeubel en designradiator. De badkamer is gemoderniseerd waardoor er een eigentijdse en complete sanitaire voorziening is ontstaan. Alle slaapkamers zijn v.v. laminaatvloeren en neutraal en keurig afgewerkt. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar prima bergzolder met 4e slaapkamer/recreatieruimte voorzien van dakraam, dubbele radiator en voldoende bergruimte. Tevens is de CV-ketel op de zolder geplaatst in een aparte ketelruimte. De zolderkamer is geïsoleerd en netjes afgewerkt, een volwaardige extra kamer!

Tuin
Zeer fraaie en breed opgezette tuin met parkeergelegenheid voor de deur! De achtertuin is op het oosten gelegen met een fijne zonligging. Gezien de ligging van deze woning is er veel privacy aanwezig (de achterzijde grenst aan openbaar groen). De overdekte veranda is circa 4 x 3 m en er is tevens een vrijstaande stenen berging aanwezig. (Aan bergruimte geen gebrek). De voortuin is eveneens in 2022 vernieuwd en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De kavelgrootte bedraagt 168m² eigen grond.

Bijzonderheden
-de woning is in 2022 compleet voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
-in 2021 is de inbouwkeuken met apparatuur vernieuwd alsmede de groepenkast;
-de Cv-ketel is in 2021 vernieuwd (Remeha Avanta, HR, eigendom);
-de tuinen aan zowel voor- als achterzijde zijn in 2022 vernieuwd;
-de voor- en achtergevel zijn voorzien van isolatie en keralit gevelbekleding;
-dakbedekking van de aanbouw en stenen schuurtje is in circa 2018 vernieuwd;
-de achterzijde grenst aan uitgestrekt openbaar groen --> veel privacy aanwezig;
-de voorzijde is gelegen aan een breed opgezette straat; nabij centrum Klazienaveen gelegen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte99 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact